Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΑ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΑΙΟ ΑΕ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΙΣ ΑΝΗΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ!!!


ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: Ζητανε 4,10 για διοδια και μετα ΓΙΑ 10 ΠΟΝΤΟΥΣ ΧΙΟΝΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ
                     ΖΑΒΡΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ  και η εταιρεια θα περνει κομηστρα ακομη και απο τα δημοτικα αυτοκινητα γιατι αμα κανουμε την οποιοα δηποτε αποκληση θα χασουμε τον ελεγχο...
Δέν παει πολύς καιρός από τότε που η χώρα μας πέρασε από τις Συμπληγάδες του αποκλεισμού των Τεμπών  και αρα το ερήμωμα της περιοχής εμπορικά
και Τουριστικά!!! Σήμερα στην εκπομπή μας πολιτικό βαρόμετρο που κάνουμε στο ράδιο ενημέρωση 92,2 μαζί με τον Ηλια Χρυσικό είχαμε καταγγελία ζωντανά
στο στούντιο του ραδιοφώνου και στον  αέρα από τον Πρόεδρο της ομάδας ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΔΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ κυριο Κωτούλα Γιώργο, ο όποιος μεταξύ άλλων είπε Ντι μέχρι το βράδυ 10 -10:30δεν είχε δει ούτε ένα μηχάνημα !!! Ενα μικρο μηχάνημα βγήκε κατά τις 10:45 και αυτό ήταν όλο!!!
17 μηχανήματα έχει η ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΌΔΡΟΜΟΣ ΑΕ και δεν ήταν κανένα στον δρόμο...
Και ενώ είχε βγει το δικό μας, για λύσει κάποια από τα προβλήματα, στο αίτημα μας σε συνεννόηση με τον δήμο για να παραλάβουμε αλάτι δεν ευόδωσε.
Ζητάνε 4,10 για διόδια και μετά ΓΙΑ 10 ΠΟΝΤΟΥΣ ΧΙΟΝΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ
Μετά απο λιγο  ηρθαμε σε επαφη με την κυρία Ζαβριδου Ειρήνη ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ της ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟ ΑΕ
Ας δουμε λοιπον τι μας απαντησε σε δικα μας ερρωτηματα
ΧΡΥΣΙΚΟΣ ΗΛΙΑΣ Πειτε μας τωρα ειναι καλα τα πραγματα σε σχεση με την κυκλοφορια στην περιοχη οτυ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ?
ΖΑΒΡΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ  Τωρα ο δρομος ειναι ανοιχτος ,αλλα χθες ειχαμε προβληματα στις στροφες του Παντελεημωνα και πιο κατω στος ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ.
 
ΧΡΥΣΙΚΟΣ ΗΛΙΑΣ  Επειδη ασχολουμαι 20 χρονια με την τηλεοραση το θεμα πραγματικα ολα αυτα τα χρονια στα ιδια σημει δεν ειναι?


ΖΑΒΡΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ  Το ξερουμε αλλα το προβλημα στην περιοχη θα τλειωσει μολις δωθουν στην κυκλοφορια οι συραγγες...
σ.σ Εσεις μετα απο ολα αυτα τι καταλαβατε? το ξερουμε το προβλημα αλλα εμας τι μας νοιζαει αμα περνουμε το κομηστρο ολα καλα!!!!
και η εταιρεια θα περνει κομηστρα ακομη και απο τα δημοτικα αυτοκινητα γιατι αμα κανουμε την οποιοα δηποτε αποκληση θα χασουμε τον ελεγχο... μπραβο κυρια Ζαβριδου μου... και παλι μπραβο τι χρειαζομαστε εμεις αλλωστε οταν τα λετε εσεις ολα , μα ολα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου