Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Να απαντήσει ένας Έλληνας πολιτικός στον Νταβούτογλου!!! Έστω ένας!!!

 

ntaboytgloy.jpgΜε τις πρόσφατες δηλώσεις του Νταβούτογλου στην "Καθημερινή" γίνεται σαφές ότι η Τουρκία θεωρεί το Καστελόριζο εκτός διαπραγμάτευσης σχετικά με τις διαπραγματεύσεις που διεξάγουν οι πρωθυπουργοί λέει των δύο χωρών σπό τον Μάιο. !!!! Μα τι λέει ?Διαπραγματευόμαστε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα από τον περασμένο Μάιο? Αποκλείεται!!!!!!! Ο πρωθυπουργός και ο υπουργός εξωτερικών μας διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχουν και δεν γίνονται τέτοιου είδους διαπραγματεύσεις! 
Εδώ όμως υπάρχει ένα πρόβλημα. Δεν τους πιστεύει κανείς!!!.Την έχουν πάθει όπως στο κλασικό παραμύθι με τον βοσκό με το λύκο. Κάποια στιγμή που μπορεί να πέσει πραγματικά ο λύκος στα πρόβατα, κανείς δεν θα ενδιαφερθεί να βοηθήσει.  
Ας δεχτούμε όμως ότι αυτή τη φορά λένε αλήθεια. Αν λοιπόν λένε αλήθεια γιατί δεν έχει βγει ένας υπουργός ή ένας βουλευτής ή κάποιος που να εκπροσωπέι την κυβερνηση να διαψεύσει τα λεγόμενα του Νταβούτογλου και να του απαντήσει στα περί Καστελόριζου???
Τι είναι αυτά που λέει ο Νταβούτογλου? Σε λίγο θα μας πει ότι και η Κρήτη δεν είναι στο Αιγαίο και είναι στην Μεσόγειο και η Ρόδος το ίδιο. Και δηλαδή τι μας λέει με αυτό? ότι πρέπει να εξαιρεθούν από τις διαπραγματεύσεις? Μα όχι δεν θέτει τέτοιο θέμα. Μας κάνει χάρη, Μόνο το Καστελόριζο να εξαιρεθεί. Αυτό τους μπαίνει στο μάτι. Και εμείς το συζητάμε.... Μα καλά είμαστε όλοι τρελοί και δεν τους έχουμε πάρει με τις πέτρες??????
Δεν είναι έτσι? Ας βγουν τότε να το διαψεύσουν έστω. Δεν το διαψεύδουν παρά κάνουν λογοπαίγνια για να μην απαντήσουν επί της ουσίας. Τι απάντηση είναι το ¨μην  τσιμπάτε" από την μία και "μην ακούτε κουτσομπολιά" από την άλλη. Αφού οι ίδιοι δεν τα διαψεύδουν, οι ίδιοι συντηρούν την κουβέντα γύρω από αυτά τα θέματα. Αν είναι έτσι τότε προφανώς υπάρχει σκοπιμότητα. Για μια ακόμα φορά, "ψήνουν" την κοινή γνώμη για αυτά που έχουν συμφωνήσει να κάνουν και θέλουν να δουνν αντιδράσεις.
Και το ερώτημα παραμένει. 
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου